VRHUNSKI KVALITET I USLUGE
PRILAGOĐENE VAŠIM POTREBAMA

O nama

MARERA FACILITY MANAGEMENT REŠENJA: EKSPERTIZA KOJOJ MOŽETE VEROVATI

Više od 20 godina razvijamo i unapređujemo našu ekspertizu, dok naš Facility tim neprekidno raste u broju visoko obučenih profesionalaca i ekperata.

 

Kao sertifikovana kompanija garantujemo besprekoran kvalitet kroz implementaciju međunarodnih standarda, redovnu superviziju I detaljne izveštaje o pruženim uslugama.

 

Naš portfolio trenutno pokriva više od 2.600.000 m2 održavanih objekata i površina, dok nam je blizu 200 klijenata ukazalo poverenje u primeni naših rešenja.

 

Zahvaljujući rasprostranjenosti naših timova, strateški pozicioniranim u ključnim gradovima Srbije, usluge najvišeg standarda pružamo širom zemlje.

Nasa kompanija je jedan od pokretača i osnivača Facility Management Business Association of Serbia (FMBAS).

Vredno radimo u cilju unapređenja položaja Facility Management industrije u Srbiji kroz  edukaciju pojedinaca i korisnika, jačanja dijaloga na lokalnom i regionalnom nivou, i obezbeđivanju održive budućnosti i povećanja vrednosti nekretnina.

POTREBE KLIJENTA KAO
PRIORITET NAŠEG POSLOVANJA

  • Mi vam omogućavamo da bezbrižno koristite svoje radne prostore. Vodimo računa o svakom detalju kako biste svakodnevno uživali u besprekornim uslovima 24/7.
  • Naš tim profesionalaca odgovoran je za primenu sigurnosnih, bezbednosnih i ekoloških protokola prema evropskim i svetskim standardima.
  • Kao sertifikovana kompanija koja prati poslednje svetske trendove, garantujemo besprekoran kvalitet i kontinuiran rad na unapređenju usluga kroz primenu inovacija.
  • Predano radimo na ispunjenju svih vaših specifičnih zahteva, obezbeđujući maksimalnu održivost objekta i efikasni utrošak resursa.
 • Održivo upravljanje objektima

  • Naši diplomirani inženjeri tehničkih struka odgovorni su za objekte koje održavamo u skladu sa standardima zelene gradnje, sa ciljem kontinuiranog pospešivanja energetske efikasnosti koje je ključno pitanje savremenog doba, kao i obezbeđivanja kvalitetnih uslova za boravak u poslovnom okruženju.
  • Prateći svetske trendove, profesionalnim pristupom i analizom upravljamo energijom i primenjujemo održiva rešenja koja direktno utiču na smanjenje operativnih troškova održavanja i emisije efekta staklene bašte.
  • Veliki broj naših klijenata uživa u prednostima održivog upravljanja primenom zelenih rešenja, čime doprinose i očuvanju životne sredine smanjenjem zagađenja i otpadnih materija.
 • BMS (sistem za upravljanje zgradama)

  • Upravljanje energijom
  • Sertifikacija po standardima zelene gradnje
  • Upravljanje otpadom
  • Izrada studija (analiza i savetodavne usluge) potencijala optimizacije postojećeg stanja

VREDNOSTI
KOJE NAS POKREĆU

Naša kompanija okuplja eksperte različitih profila, dokazane profesionalce u biznisu i menadžmentu, iskusne operativce i inženjere. Zajedno stojimo iza najzaokruženijeg sistema za upravljanje nekretninama i vrhunskih rezultata naših projekata.

Mi smo pouzdani tim sa vizijom koji deli strast prema poslu i uslugama koje pružamo. Kroz stalno inoviranje i saradnju rastemo kao tim i omogućavamo rast svojim klijentima.

Integritet

mi smo pouzdan i siguran partner najvišeg nivoa profesionalnosti

Inovacija

napredno razmišljamo, uvodimo trendove i uvek smo u potrazi za novim idejama

Strast

posvećeni smo najboljim rezultatima i projektima koji inspirišu poslovnu zajednicu

Saradnja

kao uhodani tim dokazanih profesionalaca radimo zajedno na tome da svaki projekat koji nam je poveren donosi vrhunske rezultate

Rast

rastemo zajedno sa svojim klijentima za koje stvaramo prilike za održivi razvoj i uvećanje vrednosti

© 2024 Marera Facility Management, Sva prava zadržana | Politika privatnosti