Asset management, investments, goals, investment strategies, property management,

Kompanijske Vesti

Zašto investitori prepuštaju upravljanje imovinom Asset menadžmentu

1 min, 41s čitanja
Deli

Dobro organizovano upravljanje kapitalom je jedan od važnijih koraka ka dugoročnom rastu, povećanju profita i vrednosti imovine kompanije. Asset menadžment pomaže u ostvarivanju tih ciljeva kroz spektar usluga kojima se osigurava visok povrat ulaganja i održivi rast. 

 

Usluge Asset menadžmenta odgovaraju na specifične potrebe investitora, od ulaganja u različite asset klase do razvijanja i optimizacije portfolija vrhunskih performansi. Za takve rezultate neophodan je tim stručnjaka sa dubinskim poznavanjem tržišta koji identifikuju najbolje opcije za ulaganje.

 

Kako Asset menadžment povećava vrednost imovine i povrat ulaganja

Kroz sveobuhvatno upoznavanje imovine investitora i analizu dosadašnjih ulaganja, kreiraju se kratkoročne i dugoročne investicione strategije. Ciljevi investitora moraju biti ostvareni, a prilike za ulaganje iskorišćene kroz uspešnu realizaciju akvizicija nekretnina i održiv povrat investicije. Stručnjaci procenjuju rizike i identifikuju projekte za ulaganje, vodeći računa da ne ugroze sigurnost i finansijski uspeh investitora. 

 

Gledano u celini, Asset menadžment obuhvata paletu sledećih usluga:

 

  • Upravljanje kapitalom kroz investicioni konsalting, procene vrednosti, upravljanje portfolijom, akvizicije, due diligence i real estate transakcije
  • Finansijske usluge kroz konsalting i analize, upravljanje finansijama, kapitalom, novčanim tokovima, troškovima, porezima, izveštavanje 
  • Uvećanje vrednosti nekretnina kroz strategije pozicioniranja nekretnina, razvoj nekretnina, studije izvodljivosti, upravljanje projektnim timovima.

 

Poznavanje i razumevanje tržišta i spajanje kapitala sa profitabilnim prilikama za ulaganje ključne su prednosti koje obezbeđuju visok povrat ulaganja, održiv i progresivan rast kapitala.

 

Divizija Asset menadžmenta u okviru Marera Property Management stavlja fokus na dugoročno održive rezultate u svim fazama projekta za razvoj diverzifikovanih portfolija odličnih finansijskih performansi, kao i visoke, stabilne popunjenosti objekata kojima se upravlja. Ključna prednost Marera Property Managementa je detaljno poznavanje i dubinsko razumevanje lokalnog tržišta da bi se pružile sveobuhvatne finansijske usluge, od upravljanja finansiranjem do izveštavanja i računovodstva, čime se obezbeđuje visok i održiv nivo finansijskih performansi nekretnina. 

Pošalji zahtev

Budite slobodni da nas kontaktirate za dodatne informacije o našim uslugama.

© 2024 Marera Facility Management, Sva prava zadržana | Politika privatnosti