Asset & Property Menadžment

Nižemo uspehe
za investitore
150M EUR
Kreirane vrednost
190,000 m2
Veličina portfolija
135
Kompanija zakupaca
99%
Popunjenost prostora

REAL-ESTATE INVESTICIJE
I UPRAVLJANJE PORTFOLIJOM

Investitorima koji traže visoki povrat ulaganja i održivi rast, Marera Property Management pruža široki spektar usluga upravljanja imovinom, od upravljanja kapitalom i finansijskog menadžmenta do iznajmljivanja prostora i marketinških usluga.

Razvijamo portfolije komercijalnih i industrijskih nekretnina i upravljamo njima uz specifičan pristup prilagođen svakom investitoru u skladu sa njegovim kratkoročnim i dugoročnim ciljevima. Aktivno procenjujemo real-estate tržište u potrazi za najunosnijim prilikama za ulaganje kako bismo kreirali portfolio kancelarijskih, maloprodajnih i industrijskih prostora nadprosečnih performansi.

Naša ključna prednost je detaljno poznavanje i dubinsko razumevanje lokalnog tržišta. Temeljno istraživanje i kvalitetne informacije omogućavaju nam da na pravi način iskoristimo uočene poslovne prilike i uspešno realizujemo akvizicije nekretnina visokog potencijala, koje će generisati atraktivne prinose na investicije.

Rukovodimo se holističkim pristupom i preuzimamo odgovornost za ceo životni ciklus jednog objekta. Fokus na dugoročno održive rezultate u svim fazama projekta stoji iza jedinstvenog i dokazanog uspeha u razvoju diverzifikovanih portfolija odličnih finansijskih performansi, kao i visoke, stabilne popunjenosti objekata kojima upravljamo.

Naš tim vrhunskih eksperata i iskusnih menadžera posvećen je pružanju najbolje usluge i kreiranju investicionih strategija i operacija koje namenski adresiraju specifične ciljeve naših investitora i garantuju im uspeh.

STVARAMO
ODRŽIVU VREDNOST

Mi smo pioniri u asset menadžmentu na srpskom tržištu i prva kompanija koja je in-house razvila pun spektar usluga u oblasti asset i property menadžmenta. Kroz konsultantske i proceniteljske usluge u okviru upravljanja kapitalom definišemo investicione strategije koje stoje iza snažnih portfolija visoke vrednosti. Pružamo sveobuhvatne finansijske usluge, od upravljanja finansiranjem do izveštavanja i računovodstva, čime obezbeđujemo visok i održiv nivo finansijskih performansi nekretnina. Način na koji vodimo odnose sa zakupcima, uključujući pravne i administrativne operacije, kao i marketinške usluge koje pružamo, garantuju stalni priliv novih i zadovoljstvo postojećih zakupaca.

PROJEKTI I KLIJENTI

KANCELARIJSKI SEGMENT
MALOPRODAJNI SEGMENT
INDUSTRIJSKI SEGMENT

Za naše klijente razvili smo diverzifikovane portfolije visokih finansijskih performansi, koncentrisane u najvećim gradovima Srbije. Fokus naših projekata su beogradske znamenitosti, istaknute poslovne zgrade u centru grada, kao i strateški pozicionirani maloprodajni i industrijski objekti.

BIGZ
Palata Beograd
Kalemegdan Biznis Centar
M44
Resavska 31
Bulevar 28
Bulevar 79
Pobeda industrial park
Forum Shopping Centar
Bulevar 60
Forum Park
Newsletter

Prijavite se za naš newsletter da biste dobijali najnovije informacije o našim uslugama i sjajnom sadržaju iz našeg magazina