Asset & Property Menadžment

Nižemo uspehe
za investitore
175 mil €
Kreirane vrednost
228k m2
Veličina portfolija
207
Kompanija zakupaca
99%
Popunjenost prostora

REAL-ESTATE INVESTICIJE
I UPRAVLJANJE PORTFOLIJOM

Investitorima koji traže visoki povrat ulaganja i održivi rast, Marera Property Management pruža široki spektar usluga upravljanja imovinom, od upravljanja kapitalom i finansijskog menadžmenta do iznajmljivanja prostora i marketinških usluga.

STVARAMO
ODRŽIVU VREDNOST

Mi smo pioniri u asset menadžmentu na srpskom tržištu i prva kompanija koja je in-house razvila pun spektar usluga u oblasti asset i property menadžmenta. Kroz konsultantske i proceniteljske usluge u okviru upravljanja kapitalom definišemo investicione strategije koje stoje iza snažnih portfolija visoke vrednosti. Pružamo sveobuhvatne finansijske usluge, od upravljanja finansiranjem do izveštavanja i računovodstva, čime obezbeđujemo visok i održiv nivo finansijskih performansi nekretnina. Način na koji vodimo odnose sa zakupcima, uključujući pravne i administrativne operacije, kao i marketinške usluge koje pružamo, garantuju stalni priliv novih i zadovoljstvo postojećih zakupaca.

  • Upravljanje kapitalom »
  • Finansijske usluge »
  • Uvećanje vrednosti nekretnina »
  • Pravne usluge »
  • Marketing i komunikacije »
  • Upravljanje nekretninama »

PROJEKTI I KLIJENTI

KANCELARIJSKI SEGMENT
MALOPRODAJNI SEGMENT
INDUSTRIJSKI SEGMENT

Za naše klijente razvili smo diverzifikovane portfolije visokih finansijskih performansi, koncentrisane u najvećim gradovima Srbije. Fokus naših projekata su beogradske znamenitosti, istaknute poslovne zgrade u centru grada, kao i strateški pozicionirani maloprodajni i industrijski objekti.

BIGZ
Palata Beograd
Kalemegdan Biznis Centar
M44
Resavska 31
Bulevar 28
Bulevar 79
Pobeda industrial park
Forum Shopping Centar
Bulevar 60
Forum Park
Newsletter

Prijavite se za naš newsletter da biste dobijali najnovije informacije o našim uslugama i sjajnom sadržaju iz našeg magazina