Facility Menadžment

Ekspertiza kojoj možete verovati,
pogodnosti u kojima ćete uživati
370,000 m2
Površina
koju održavamo
215
Objekata
koje održavamo
100+
Zadovoljnih
klijenata
3
Regionalna centra
u Srbiji

INTEGRISANA
FACILITY MENADŽMENT REŠENJA

Marera Property Management pruža integrisana facility menadžment rešenja za moderne i funkcionalne objekte u komercijalnom, industrijskom i javnom sektoru. Naša zaokružena in-house platforma uključuje usluge čišćenja, tehničkog održavanja, recepcije, obezbeđenja, održavanja zelenih površina i održivog razvoja objekata.

Kreiramo ponudu tako da savršeno odgovara specifičnim potrebama naših klijenata, bilo da se radi o pojedinačnim uslugama ili integrisanim rešenjima. Pružamo uslugu najvišeg kvaliteta širom zemlje kroz naša tri regionalna centra, strateški pozicionirana u ključnim gradovima u Srbiji.

Sa više od 20 godina iskustva, posvećenim timom od preko 400 visokoobučenih profesionalaca i ekspertskim upravljanjem, primer smo najboljih praksi u usluživanju klijenata. Kao sertifikovana kompanija garantujemo besprekoran kvalitet kroz implementaciju međunarodnih standarda, strogu superviziju i detaljne izveštaje o pruženim uslugama. Temeljnim procedurama obezbeđujemo brzu i efikasnu realizaciju na terenu, dok uporedo optimizujemo operativne troškove i upravljamo održivom vrednošću objekta. Mi smo moderna i inovatorska kompanija koja aktivno prati poslednje svetske trendove kako bi stalno unapređivala kvalitet i uvodila nove usluge, posebno u segmentu tvz. „zelenih“ rešenja.

Svojim klijentima Marera Property Management omogućava da zaista bezbrižno koriste radne prostore. Mi vodimo računa o svakom detalju i svim tehničkim operacijama kako biste svakodnevno uživali u besprekornim uslovima iza kojih stoji naš stalni rad na održavanju objekata.

Vrhunski kvalitet i usluge
prilagođene vašim potrebama

Svakodnevno održavanje prostora zahteva značajan trud i vreme koje biste mogli da posvetite svom poslu. Imajući to u vidu razvili smo sveobuhvatan portfolio usluga baziran na najvišim standardima kvaliteta. Naš pristup „svaki detalj pod našom kontrolom“ garantuje održivu vrednost vašeg prostora, kao i sjajno iskustvo i rasterećenost zakupaca koji ga koriste.

PROJEKTI I KLIJENTI

Kancelarijski segment
Maloprodajni segment
Industrijski segment
Javni sektor
Rezidencijalni segment
Horeca sektor
Zdravstveni sektor

Najveće srpske privatne kompanije i javna preduzeća, kao i multinacionalne kompanije iz različitih sektora nalaze se među našim klijentima, kojih trenutno ima preko stotinu.

Roche
Nestle
Marbo
Marera Property
Forum Shopping Center
Desk&More
Pobeda industrial park
Newsletter

Prijavite se za naš newsletter da biste dobijali najnovije informacije o našim uslugama i sjajnom sadržaju iz našeg magazina