Construction Menadžment

Oživljavamo
vaše vizije
340,000 m2
Izgrađenih objekata
širom Srbije
57,000 m2
Rekonstruisanih
komercijalnih objekata
135
Završenih infrastrukturnih
i industrijskih projekata
30
Godina iskustva
u strukturnom inženjeringu

UPRAVLJANJE GRAĐEVINSKIM PROJEKTIMA
i KONSTRUKTIVNI INŽENJERING

U partnerstvu sa

U saradnji sa Marera Construction isporučujemo i izvodimo najkvalitetnije projekte u komercijalnom, industrijskom i infrastrukturnom segmentu.

Investitorima nudimo široki spektar usluga u upravljanju građevinskim projektima i konstruktivnom inženjeringu. Pokrivamo sve faze u pripremi i samoj izgradnji objekata – od planiranja i projektovanja, preko pribavljanja dozvola i nabavke, do nadzora i predaje objekata. Naša tri strateški pozicionirana regionalna centra i in-house proizvodnja betonskih konstrukcija na čak dve lokacije, daju nam ključnu prednost u prevazilaženju tipičnih logističkih problema i omogućavaju nam efikasniju i ekonomičniju realizaciju projekata širom Srbije.

Osnovni princip kojim se rukovodimo je implementacija visokih standarda kvaliteta i savremenih tehnologija u građevinarstvu uz strogu projektnu disciplinu. Naše duboko razumevanje aktuelnih trendova i potreba investitora, kao i detaljna analiza ciljeva svakog projekta, stoje iza razvoja namenski kreiranih programskih i arhitektonskih rešenja. Uz proaktivan menadžment pristup i izrazite veštine u komunikaciji i koordinaciji garantujemo preciznu realizaciju projekta po svim parametrima i efikasno i uspešno rešavanje kritičnih pitanja. Kroz svakodnevni nadzor preuzimamo potpunu odgovornost za kvalitet radova i ispunjenje svih definisanih operativnih pokazatelja, planiranih rokova i troškova.

Doslednost u ovakvom pristupu poslu rezultirala je dokazanim uspehom na tržištu kad je u pitanju upravljanje velikim i složenim projektima, posebno u segmentu rekonstrukcije poslovnih objekata i objekata sa statusom znamenitosti. Na istaknutim lokacijama u Beogradu razvili smo biznis centre za naše klijente, ali i za buduće generacije. Tokom više od 30 godina rada u konstruktivnom inženjerstvu realizovali smo brojne državne infrastrukturne projekte koji povezuju zajednice, dok naši industrijski projekti doprinose rastu lokalne ekonomije.

Marera Construction tim eksperata u građevinarstvu uspešno će izneti i najzahtevnije projekte, detaljno vodeći računa o rokovima, budžetu i kvalitetu. Kao pouzdan partner oživećemo vašu viziju uz maksimalnu vrednost i održivost vaše investicije.

Sveobuhvatne usluge,
prilagođena rešenja,
kvalitet koji traje

U svaki projekat koji vodimo utkano je naše bogato iskustvo u pametnom inženjeringu i održivoj gradnji, bez obzira na njegovu veličinu, kompleksnost ili lokaciju izvođenja. U upravljanju projektima pokrivamo sve građevinske operacije, rad sa projektantima, izvođačima i dobavljačima, monitoring svih aktivnosti i obezbeđivanje usklađenosti sa projektnom dokumentacijom. U struktrunom inženjeringu nudimo design & build rešenja za projekte iz svih segmenata, bilo kao generalni izvođač ili podizvođač za betonske radove.

PROJEKTI I KLIJENTI

INDUSTRIJSKI SEGMENT
KOMERCIJALNI SEGMENT
INFRASTRUKTURNI SEGMENT

Naši klijenti su vodeće privatne kompanije u svom sektoru i najveće kompanije javnog sektora, kojima smo isporučili moderne objekte visokog kvaliteta i funkcionalnosti. Cenimo poverenje koje nam investitori ukazuju stalno nas angažujući za svoje nove projekte, jer znaju da mogu da računaju na nas.

CCCC
JKP Drugi oktobar Vrsac
 NIS Gazprom Neft
Henkel
Holcim
Marera Properties
Desk&More
Tempo
Aman
DIS
AzVirt
Johnson Controls
Newsletter

Prijavite se za naš newsletter da biste dobijali najnovije informacije o našim uslugama i sjajnom sadržaju iz našeg magazina