Upravljanje građevinskim projektima

POMAŽEMO VAM U
OSTVARIVANJU CILJEVA
100,000 m2
Izgrađenih komercijalnih objekata
80,000 m2
Rekonstruisanih znamenitosti
i objekata pod zaštitom države
100,000 m2
Opremeljenih enterijera radnih prostora

UPRAVLJANJE GRAĐEVINSKIM PROJEKTIMA

Marera Property Management nudi viskokvalitetne usluge investitorima, vlasnicima nekretnina i zakupcima u upravljanju građevinskim projektima u komercijalnom, maloprodajnom i industrijskom segmentu. Naš tim eksperata preuzima odgovornost za garanciju kvaliteta i ispunjenje definisanih operativnih pokazatelja, poštovanje rokova i planiranih troškova, uz maksimalnu vrednost i održivost investicije.

SVEOBUHVATNE “END-TO-END” USLUGE

Ukoliko planirate skorašnje pokretanje projekta, bilo da je u pitanju izgradnja ili rekonstrukcija postojećeg objekta, mi pokrivamo sve faze od koncepta do predaje objekta. U upravljanju projektima pokrivamo sve građevinske operacije, rad sa projektantima, izvođačima i dobavljačima, monitoring svih aktivnosti i obezbeđivanje usklađenosti sa projektnom dokumentacijom. Praktičan “hands-on” pristup našeg tima, uz odgovarajuće tehničke kapacitete, osigurava sveobuhvatne usluge i uspešnu realizaciju svakog projekta.

PROJEKTI I KLIJENTI

INDUSTRIJSKI SEGMENT
KOMERCIJALNI SEGMENT
INFRASTRUKTURNI SEGMENT

Naši klijenti su vodeće privatne kompanije u svom sektoru i najveće kompanije javnog sektora, kojima smo isporučili moderne objekte visokog kvaliteta i funkcionalnosti. Cenimo poverenje koje nam investitori ukazuju stalno nas angažujući za svoje nove projekte, jer znaju da mogu da računaju na nas.

CCCC
JKP Drugi oktobar Vrsac
 NIS Gazprom Neft
Henkel
Holcim
Marera Properties
Desk&More
Tempo
Aman
DIS
AzVirt
Johnson Controls
Newsletter

Prijavite se za naš newsletter da biste dobijali najnovije informacije o našim uslugama i sjajnom sadržaju iz našeg magazina