Kontakt

Tehničko održavanje

Poboljšajte performanse vašeg objekta uz naše premium usluge tehničkog održavanja!

 

Mi u kompaniji Marera Facility Management znamo da je za održivost i prosperitet svake nekretnine neophodna perfektna tehnička infrastruktura. Zato smo osmislili najsavremenije usluge tehničkog održavanja objekata, koje će pomoći da oni sa vremenom očuvaju svoju vrednost.

Zašto su naše usluge tehničkog održavanja najtraženije na tržištu?

 

Rešenja koja deluju preventivno:

 

Naš tim stručnih tehničara ne samo da rešava probleme – mi ih sprečavamo. Kroz redovne inspekcije i preventivne mere održavanja, obezbeđujemo da sistemi vašeg objekta besprekorno funkcionišu, smanjujući vreme neaktivnosti i neočekivane prekide.

 

Efikasnost troškova:

 

Reaktivno održavanje može biti skupo i često dovodi do ozbiljnijih problema. Zahvaljujući našoj ekspertizi, možete značajno smanjiti operativne troškove kroz efikasno rešavanje problema i optimizaciju performansi sistema.

 

Ekspertiza na koju možete računati:

 

Naši tehničari su visoko obučeni profesionalci s bogatim iskustvom u oblasti Facility Menadžmenta. Možete nam verovati da ćemo se baviti svim, od rutinskih inspekcija do složenih tehničkih izazova s preciznošću i profesionalnim znanjem.

 

Prilagođeni planovi održavanja:

 

Znamo da je svaki objekat jedinstven. Zato nudimo prilagodljive planove održavanja za vaše specifične potrebe, obezbeđujući da iz naših usluga dobijete najvišu vrednost za vašu nekretninu.

 

Podrška 24/7:

 

Hitne situacije ne poznaju radno vreme. Sa našom podrškom 24/7, možete biti spokojni, znajući da je naš tim spreman da promptno odgovori na bilo koji hitan tehnički problem koji se može pojaviti.

Prednosti ugovaranja naših usluga

 

Bezbrižnost: Neka vam u fokusu budu vaši prioriteti dok mi upravljamo vašom tehničko-tehnološkom infrastrukturom. Sa našim uslugama, možete biti mirni, znajući da je vaš objekat pod profesionalnim nadzorom.

 

Produžen vek trajanja opreme: Redovno tehničko održavanje vašeg objekta produžava vek trajanja opreme, štiteći vrednost vaše investicije i smanjujući potrebu za skupim zamenskim delovima.

 

Povećana bezbednost korisnika: Dobro održavan objekat direktno utiče na sigurnost i zadovoljstvo zakupaca i njegovih korisnika. Unapredite celokupno korisničko iskustvo tako što ćete uz našu podršku osigurati da svi tehnički aspekti vašeg objekta besprekorno funkcionišu.

Naš mobilni tim za hitne intervencije dostupan je 24/7, uz minimalno vreme za odgovor i maksimalnu posvećenost kvalitetu i garancijama pružene usluge:

 

– Održavanje opreme i instalacija

– Upravljanje energijom
– Izrada bezbednosnih procedura
– Helpdesk i hitne intervencije
– Upravljanje garancijama
– Bezbednost i zdravlje na radu
– Izveštavanje i planiranje budžeta
– Usluge preseljenja
– Tekuće i investiciono održavanje
– Ispunjavanje zakonskih obaveza u ime i za potrebe klijenta

 

Ukoliko ste spremni da podignete tehničko održavanje vašeg objekta na viši nivo, kontaktirajte nas danas za personalizovanu ponudu usluga koje će zadovoljiti vaše jedinstvene potrebe.
Detaljan prikaz svih naših usluga možete preuzeti ovde preuzmi brošuru

© 2024 Marera Facility Management, Sva prava zadržana | Politika privatnosti