Kontakt

Usluge obezbeđenja

Povećajte sigurnost svoje imovine uz naše usluge profesionalnog obezbeđenja!

 

Profesionalno obezbeđenje objekata je više od usluge – to je odgovornost za bezbednost i dobrobit vaše imovine i njenih korisnika. Mi u kompaniji Marera Facility Management posvećeni smo pružanju vrhunskih usluga obezbeđenja kreiranih da poboljšaju opštu bezbednost unutar i oko vašeg objekta, koristeći profesionalno obučeno osoblje i tehničku infrastrukturu koja uključuje i uspostavljanje video nadzora.

Zašto da nama poverite bezbednost svog objekta?

 

Iskusni profesionalci za bezbednost:

 

Naš tim se sastoji od visoko obučenih i iskusnih stručnjaka za bezbednost koji poseduju licence izdate od MUP Republike Srbije za fizičko – tehničku zaštitu lica i imovine, održavanja reda na sportskim priredbama, javnim skupovima i drugim mestima okupljanja gradjana, kao i licencu za procenu rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja. Budite spokojni znajući da vaše objekte i događaje obezbeđuju vrhunski profesionalci.

 

Prilagođena bezbednosna rešenja:

 

Znamo da svaki objekat ima jedinstvene bezbednosne zahteve. Naše usluge su prilagodljive da zadovolje vaše specifične potrebe, bilo da je u pitanju kontrola pristupa, nadzor, obezbeđenje sa posadom ili sveobuhvatna bezbednosna strategija.

 

Budni smo 24/7:

 

Bezbednosni problemi se ne pridržavaju rasporeda, kao ni mi. Naši stručnjaci za bezbednost rade 24 sata dnevno, obezbeđujući da vaša imovina bude zaštićena u svakom trenutku, danju ili noću.

 

Proaktivno upravljanje rizikom:

 

Pored reagovanja na incidente, naš proaktivni pristup upravljanju rizikom nam omogućava da identifikujemo i adresiramo potencijalne bezbednosne propuste pre nego što postanu pretnja.

Prednosti ugovaranja naših usluga

 

Poboljšana bezbednost i sigurnost: Bezbednost imovine i korisnika objekata su imperativ. Naši timovi profesionalnog obezbeđenja omogućavaju održivu sigurnosti vaših objekata, odvraćajući potencijalne pretnje i umanjujući rizike.

 

Prilagodljivi bezbednosni planovi: U mogućnosti smo da ponudimo najraznovrsnije usluge fizičko-tehničkog obezbeđenja. Bilo da vam je potrebna sveobuhvatna bezbednosna strategija ili specifične bezbednosne mere, mi imamo rešenje za vas.

 

Spokoj: Posvećeni smo pružanju vrhunskih usluga obezbeđenja, kako bismo vam omogućili da se usresredite na svoje prioritete, znajući da je bezbednost vas i vaše imovine u rukama obučenih i sertifikovanih profesionalaca.

U svakom trenutku smo vam na raspolaganju za konsultacije i podršku pri  odabiru jedne ili paketa usluga dostupnih u našoj ponudi:

 

  • – Fizičko obezbeđenje
  • – Mobilno obezbeđenje
  • – Usluge tehničke zaštite
  • – VIP obezbeđenje
  • – CCTV (televizija zatvorenog kruga)
  • – Daljinski nadzor
  • – Korporativna bezbednost
  • – Konsalting

 

Detaljan prikaz svih naših usluga možete preuzeti ovde preuzmi brošuru

© 2024 Marera Facility Management, Sva prava zadržana | Politika privatnosti