Kompanijske Vesti

VREDIŠ ZA TROJE, KADA DAŠ KRV

1 min, 52s čitanja
Deli

VREDIŠ ZA TROJE, KADA DAŠ KRV

 

Marera Properties u saradnji sa Crvenim krstom Srbije i Institutom za transfuziju krvi Srbije pokreće program promocije dobrovoljnog davanja krvi u okviru svojih poslovnih lokacija
 

Cilj programa “Vrediš za troje, kada daš krv” je podrška obezbeđivanju stabilnih zaliha krvi za zdravstveni sistem Srbije.
 

Svaka jedinica krvi koju doniramo može da spasi život. Tačnije, može da spasi 3 života.
 

U želji da motiviše što više ljudi iz sopstvenog sistema, biznise i najširu populaciju da se povežu i izvrše pozitivnu promenu na zajednicu koja se broji u ljudskim životima, Marera Properties pokrenula je program akcija dobrovoljnog davanja krvi u okviru svojih poslovnih objekata – “Vrediš za troje, kada daš krv.”
 

Program akcija će se sprovoditi periodično u toku godine kako bi se aktivirao što veći broj lokalnih zajednica. Poslovne jedinice i objekti Marera Properties locirani su u četiri regionalna centra: Beograd, Novi Sad, Niš i Kraljevo.
 

Prva akcija sprovešće se 19. oktobra u trajanju od 11-16 časova na beogradskim lokacijama: Kalemegdan Business Centar – Desk&More 1. sprat, Bulevar vojvode Bojovića 6-8 i kompanije Marera Property Management – Brodogradilište, Savski nasip 7T na Novom Beogradu.
 

Vrednosti kompanija u okviru Marera grupacije ogledaju se u aktivnoj brizi o lokalnoj zajednici i okruženju, revitalizujući značajne istorijske lokacije i razvijajući njihove potencijale za kvalitetan i održiv život. Reč je o ekosistemu različitih biznisa i kompanija u industriji komercijalnih nekretnina koje, pored ambicija za uspešnim poslovanjem, streme ka postizanju društvene kohezije i prepoznavanju različitih potreba u cilju održivosti.
 

Marera Properties veruje da ova društvena inicijativa može dodatno da ohrabri uključenje onih koji do sada nisu učestovali u dobrovoljnom davanju krvi, jer ko jednom donira krv postaje spasilac za ceo život.
 

Detalji
 

📆 četvrtak, 19. oktobar
 

⏰ od 11-16h
 

📍Kalemegdan Business Centar / Desk&More ZOO, 1. sprat i kompanija Marera Property Management – Brodogradilište parking, Savski nasip 7T, Novi Beograd
 

U cilju adekvatne organizacije timova Crvenog krsta Beograda i Instituta za transfuziju krvi Srbije, poželjno je prijaviti se na adresu komunikacije@mareragroup.rs do 17.10.2023.

Newsletter

Prijavite se za naš newsletter da biste dobijali najnovije informacije o našim uslugama i sjajnom sadržaju iz našeg magazina

© 2024 Marera Facility Management, Sva prava zadržana | Politika privatnosti